Επικοινωνία  -   +30 2103217166

 ‘Ο ΡΟΥΣΣΟΣ’ από το 1977 εμπορεύεται πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, ζαχαρώδη προϊόντα και ξηρούς καρπούς επί της οδού Ευριπίδου, στο κέντρο της Αθήνας. Πολλοί το θεωρούν το βασίλειο της κουβερτούρας, καθώς εδώ θα βρείτε ίσως την μεγαλύτερη ποικιλία κουβερτούρας της πόλης.


 Όποιος επισκεφθεί τον χώρο μας θα γυρίσει πίσω στο χρόνο, βρίσκοντας παραδοσιακά ελληνικά ζαχαρώδη προϊόντα που πολλοί θα πίστευαν πως έχουν χαθεί στο πέρασμα των δεκαετιών.


 Σήμερα, τρεις γενιές μετά, δίνοντας βάρος στην παράδοση και στις ανάγκες σας, συνεχίζουμε με μεράκι και πάθος να βρίσκουμε ότι χρειάζεστε για να μπορέσουμε καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής.


 Τα γλυκά σήμερα θεωρούνται αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της κουλτούρας όλων των λαών. Για πολλούς είναι μία αμαρτία, για άλλους είναι ανάγκη και για άλλους απόλαυση. Ίσως να είναι η αναρίθμητη ποικιλία τους που δεν αφήνει κανένα να μείνει αδιάφορος απέναντι τους.


 Η παρασκευή τους μπορεί να είναι από απλή έως εξαιρετικά απαιτητική και πολύπλοκη ώστε να θεωρείται τέχνη. Τολμήστε λοιπόν μαζί μας να πειραματιστείτε, να δημιουργήσετε και να χαρίσετε στους δικούς σας ανθρώπους γλυκές στιγμές.

Συνεργάτες

                   

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 711 επισκέπτες και κανένα μέλος